Akoestisch naadloos plafond

Voor een betere geluidskwaliteit

Materialen als hardhout, natuursteen en glas worden steeds populairder, maar komen de geluidskwaliteit in een ruimte vaak niet ten goede. Daardoor ontstaat steeds vaker de behoefte om deze geluidsproblemen op te lossen. Met name in openbare gebouwen kan een slechte akoestiek buitengewoon hinderlijk zijn.

Elkaar verstaan

Door hard en onaangenaam geluid te reduceren, ontstaat een vertrouwelijke sfeer waarin mensen elkaar goed kunnen verstaan en niet onnatuurlijk hard hoeven te spreken. Een effectief akoestisch systeem beperkt daarnaast het transport van geluid van de ene naar de andere ruimte. Met CapaCoustic Fine maakt Caparol het mogelijk om de akoestiek van een ruimte achteraf te verbeteren. Het product is zowel functioneel als esthetisch een overtuigende oplossing.

CapaCoustic Fine: het systeem voor een zeer gladde en naadloze pleisterafwerking

CapaCoustic Fine is toepasbaar in nieuwe en bestaande ruimtes. Het systeem bestaat uit voorbehandelde plafondplaten die direct op het plafond kunnen worden gelijmd. Voor het akoestisch pleisterwerk wordt een zeer fijn gestructureerde pleisterafwerking met een hoog aandeel aan marmerkorrels in twee lagen op de akoestische platen aangebracht. Door de speciale wijze van aanbrengen van de eindafwerking wordt de open structuur van het materiaal bewaard en levert dit een glad, vrijwel naadloos en zeer wit resultaat op.

CapaCoustic Fine

Met CapaCoustic Fine beschikt u over een hoogwaardig akoestisch pleisterwerk dat kan worden gebruikt in woningen, winkels en openbare ruimten. CapaCoustic Fine valt niet op, is niet brandbaar en daarom goed bruikbaar in (openbare) brandgevoelige ruimten en vluchtroutes. Ook in historische gebouwen is CapaCoustic Fine een goede keuze, omdat het oppervlak veel weg heeft van gipspleister.

Meer informatie