Bouwdroger

Te huur: bouwdroger

De SWINKO bouwdroger 8D720 is een compacte professionele bouwdroger met een grote ontvochtiging capaciteit van 70 liter per etmaal. Deze unieke bouwdroger is uitgerust met een elektronische inschakelbeveiliging, automatische ontdooibeveiliging en uitschakeling bij een onjuiste opstelling.
Dankzij de grote volkern rubber wielen is hij eenvoudig verplaatsbaar. Deze doorontwikkelde unieke bouwdroger is al inzetbaar bij een omgevingstemperatuur van + 1 graden. De stalen constructie en vormgeving maken de SWINKO bouwdroger B0720 geschikt voor de meest extreme toepassing en gebruik.

Neem contact met ons op voor de gunstige huurtarieven!

Kosten besparen door inzet van bouwdrogers

Het belangrijkste argument om condensdrogers in te zetten is de enorme kostenbesparing ten opzichte van drogen door te verwarmen tijdens of na de bouw.
Tot wel 300% kan bespaard worden, in de eerste vijf jaren na de oplevering, door het gebruik van bouwdrogers aan het einde van de bouwperiode als de bouw wind- en waterdicht is.
Een ander wezenlijk voordeel is de verkorting van de bouwtijd: schilders, stukadoors en andere vaklieden kunnen in een eerder stadium met hun werk beginnen en zonder onderbrekingen doorwerken.
Daarnaast zijn er veel minder vochtproblemen en schades na de oplevering.